De beste vakanties met mijn gezin beleef ik bij France Comfort vakantieparken!

France Comfort vakantieparken

Sinds ik kinderen heb, ga ik niet snel meer ver weg op vakantie en bijvoorbeeld backpacken. Sinds een aantal jaar vind ik het veel fijner om een vakantiehuisje via France Comfort vakantieparken te boeken! Frankrijk is namelijk het favoriete vakantieland van mij en mijn man, dus we gaan hier elk jaar met de kids naartoe. Toch vinden we het wel leuk om nieuwe dingen te blijven proberen, dus zoeken we ieder jaar een ander vakantiepark uit via France Comfort.

France Comfort vakantieparken

Heerlijk ontspannen in de leukste vakantiehuisjes

We houden heel erg van de Franse kust, maar kleine Franse dorpjes en wandelen door de natuur vinden wij ook enorm leuk. Daarom is het fijn om ieder jaar weer uit een van de mooie France Comfort vakantieparken te kiezen en ons te laten verrassen door al het leuks dat Frankrijk te bieden heeft. Zo hebben we al een fijne vakantie in Provence gehad, maar Poitou-Charentes staat ons ook erg bij omdat we daar een heerlijke vakantie hebben gehad. Het fijne aan de vakantieparken is dat bijna alles geregeld op een plek is. Zo zijn er bijvoorbeeld tennisbanen en zwembaden en is er daarnaast ook nog genoeg leuks te doen voor de kinderen. Ik kom er lekker tot rust en kan lui aan het zwembad liggen en boekjes lezen, maar kan ook met de auto eropuit trekken en een wandeling door de bossen maken!