Mee met de trends van tegenwoordig

Jacob Cohen Jeans

Fashion verandert van moment op moment, zeker in onze huidige verbonden samenleving. Met een paar seconden zijn trends zo verspreid over het hele internet, waarvandaan ze massa’s aan mensen kunnen bereiken en beïnvloeden. Schoenen zijn hier geen uitzondering op en er ontwikkelen zich vaak verrassende nieuwe trends omtrent dit modeitem. Schoenen kunnen veel over iemand zeggen en het is vaak gepast om voor verschillende gelegenheden bijpassend schoeisel te bezitten. Echter is het tegenwoordig steeds vaker zo dat echte nette lakschoenen vervangen kunnen worden door nette sneakers, maar het is soms nog wel eens lastig om uit te vogelen welke sneakers daar wel en niet geschikt voor zijn. Welke sneakers passen bijvoorbeeld bij je polo Ralph Lauren?

Lakschoenen iets van het verleden?

Het aanbod aan mason garments heren is een voorbeeld van hoe nette sneakers die ook prima onder een pak of pantalon kunnen, eruit zien. Met zulke sneakers kan je dichter bij jezelf blijven als je niet zo’n lakschoenen persoon bent bijvoorbeeld. En mocht je niet zo van het winkelen zijn, dan zit je met zulke sneakers goed, want je zou ze elke dag aankunnen aangezien ze geschikt zijn voor praktisch alle gelegenheden. Maar ook als je daar juist wel van houdt zijn nette sneakers een goede toevoeging aan je garderobe, je gaat dan namelijk lekker mee met de trends. Zo laat je met maar één paar schoenen meteen zien dat jij een gevoel voor stijl hebt.

Er gaat niks boven een klassieker

Misschien ben je nu meteen van plan om je lakschoenen in de prullenbak te zwiepen, maar wacht daar nog even mee. Er gaat immers niks boven een klassieker. Wil je nou echt gewoon blijven bij een klassieke nette look, bijvoorbeeld voor bruiloften of zakelijke bijeenkomsten, of voor elke gelegenheid omdat dat nou eenmaal bij jou past, maar vind je je lakschoenen een beetje outdated? Dan kan je deze ook gewoon vervangen met een hippere versie. Ronde neuzen zijn tegenwoordig bijvoorbeeld vaker in dan lange puntneuzen. Happy shopping!