Fixami.be voor het beste gereedschap

Ik ben misschien niet de beste persoon om over gereedschap te schrijven. Ik weet zelf vrij weinig van gereedschap af, maar juist daarom heb ik het gevoel de online winkel Fixami.be van harte aan te kunnen raden voor letterlijk iedereen; ook voor mensen zoals ik, die weinig voorkennis hebben over gereedschap. Ik stuitte erop tijdens mijn zoektocht naar een verjaardagscadeau voor mijn vader, die een echte handyman is en ontzettend trots op zijn gereedschapskit. Mijn vader heeft me hartstikke goed geholpen met verscheidene klussen in mijn nieuwe huis, dus een mooie boormachine leek me hét ideale cadeau voor hem, aangezien die van hem inmiddels al een tijdje aan vervanging toe was. De website Fixami.be bleek een ware oplossing voor mij te zijn: het aanbod is enorm groot (denk aan zelfs meer dan 500 verschillende boormachines!), elk artikel is voorzien van een uitgebreide beschrijving die zelfs iemand zoals ik kan begrijpen en de kosten zijn in vergelijking met de verschillende websites en winkels die ik bezocht heb prima!

Een perfecte aankoop

Mijn aankoop had ik binnen een enkele werkdag al in huis. Ideaal, want zo kon ik er zelf nog eventjes naar kijken voor het inpakken! De specificaties en bijzondere kenmerken van de boormachine had ik al online bekeken, maar het is toch fijn om er even in real life naar te kunnen kijken. Uiteraard was mijn vader enorm blij verrast door mijn zorgvuldig uitgekozen cadeau! Hij had naar eigen zeggen geen beter model kunnen uitkiezen en wilde weten wie mij in de keuze had geholpen. Dat was Fixami zelf, met zijn uitgebreide beschrijvingen en aanbod!