La Roche-Posay, voor de gevoelige huid

La Roche-Posay maakt bij het samenstellen van haar huidproducten gebruik van thermaal bronwater. Dit bronwater, dat ooit als regenwater viel en gedurende jaren de kans heeft gehad om zich door krijtrotsen te laten filteren en zodoende heilzame minerale stoffen en sporenelementen in zich op te nemen, heeft een weldadig effect op de gevoelige huid. Vele onderzoeken in de laboratoria van La Roche-Posay hebben aangetoond dat het element selenium, dat anti-oxiderende eigenschappen bezit, de geïrriteerde huid weet te verzachten. Mensen die lijden aan eczeem en/of psoriasis en voormalig kankerpatiënten keren niet voor niets steeds weer terug naar het kuuroord dat deze plaats in Frankrijk rijk is. De wonderlijke stoffen in het water hebben een ontstekingsremmende werking en gaan de strijd aan met allerlei dermatologische aandoeningen.

Bestel de producten van La Roche-Posay bij de online apotheek

Wil je weleens zo’n geneeskrachtige crème uitproberen, dan is het heel eenvoudig om deze tegen een aantrekkelijke prijs in huis te krijgen. Bij de online apotheek Viata.be zijn deze verzorgingsproducten altijd vriendelijk geprijsd en van tijd tot tijd lopen er zelfs geweldige aanbiedingen. Het assortiment van Viata.be kent naast verzorgingsproducten van merken die hun sporen hebben verdiend ook een zeer compleet aanbod in geneesmiddelen waarvoor een doktersrecept niet vereist is.

Gewoon bij de apotheek, maar dan online

Over alles wat je op de site tegenkomt kun je inlichtingen inwinnen bij de deskundige apothekers en hun assistenten die via de chat of aan de telefoon tot je beschikking staan. Zo profiteer je wel van de service van een fysieke apotheek maar hoef je de deur niet meer uit om het product of geneesmiddel te vinden dat voor jouw situatie van toepassing is.

Morgen al in huis

Als je je bestelling voor zeven uur in de avond plaats, is hij er de volgende dag waar je hem hebben wilt: afgeleverd op een afhaalpunt of gewoon bij je thuis. Als je je winkelmandje voor een bepaald bedrag aan producten vult, is de bezorging zelfs gratis. Je zult merken dat je hier zo aan zit, want die online apotheek van Viata shopt lekker.