Spanplafond prijs bij KCP – voor een mooi bedrag het plafond van jouw dromen

Bij KCP is de spanplafond prijs dusdanig voordelig, dat je voor een mooi bedrag al snel precies datgene gevonden hebt dat ideaal in de ruimte van jouw woning past. Je kunt kiezen uit een enorme variatie in allerlei kleuren en zelfs een motief voor het plafond laten uitwerken dat precies aan jouw wensen voor in jouw kamer past. Daarnaast levert het bedrijf plafonds van hoogwaardige kwaliteit die weinig onderhoud nodig hebben en lang hun oorspronkelijke schoonheid behouden. Een spanplafond prijs bij KCP zorgt ervoor dat je een aankoop voor het leven doet die je nog lang zal heugen.

Ophangen met Clipso

KCP helpt je met het ophangen van het spanplafond door middel van het geavanceerde Clipso bekledingssysteem. Met hulp van Clipso weet het bedrijf binnen een korte tijd het gehele plafond te bedekken met het gloednieuwe spanplafond. U kunt het ook zelf doen, maar bij KCP wordt er gebruik gemaakt van echte professionals die het systeem tot in de puntjes kennen en daarom ook een geweldig resultaat afleveren. Je zult uiteindelijk niet eens kunnen zien waar het spanplafond overloopt. Het polyester dat door het bedrijf gebruikt wordt voor het plafond is brandveilig en een stuk duurzamer dan andere materialen.

Verschil in akoestiek en lichtval

Een spanplafond voor de prijs die bij KCP wordt aangeboden kan de gehele ruimte in jouw woning veranderen. Niet alleen in de vorm van een andere kleur van het plafond, maar ook bijvoorbeeld qua de akoestiek en lichtval binnen de ruimte zelf. De akoestiek kan aangepast worden naar jouw eigen wens, zodat het bedrijf de geluiden in jouw leefomgeving zo comfortabel mogelijk kan maken. En de lichtval zorgt ervoor dat de omgeving er compleet anders komt uit te zien dan hoe je het eerst gewend was. Op deze manier geef je jouw woning van binnen een geheel nieuwe uitstraling zonder dat je er zelf ook maar iets voor hoeft te doen.