Kies de beste web developer voor je nieuwe site

Een fantastische website laten maken ligt binnen het bereik van alle ondernemers. Met de inhoud, vorm en speciale onderdelen die voor jou belangrijk zijn. En met een zoekmachineoptimalisatie die jou een streepje vóór geeft boven je concurrenten. Lees hier wat een professionele webdesigner voor jouw zaak kan betekenen.

Kies voor de functies die jij nodig hebt

Ga met je webdesigner in gesprek over de digitale functies die jouw website nodig heeft. Of dat nou een uitgebreid account voor elke klant is, of extra productinformatie. Misschien wil je via je website facturen kunnen aanmaken en kortingen kunnen geven. Of online rekentools voor producthoeveelheden of live chatfuncties wilt inbouwen. Het is allemaal mogelijk. Kies voor een webdesigner die klantvriendelijk is, en meedenkt over de oplossingen die jouw zaak nodig heeft. Zodat jouw komende online presentie 100% is afgestemd op de behoeften van jou en je klanten.

Websites voor alle mobiele apparaten

De afgelopen jaren is het aantal gebruikers van mobiele apparaten geëxplodeerd. Meer dan de helft van alle jongeren zoekt nu bijvoorbeeld naar diensten en naar producten via zijn tablet, iPad of smartphone. De website die je gaat laten maken moet dus perfect getoond geworden op elke schermgrootte. Een website die automatisch aangepast wordt als hij op een ander soort scherm wordt bekeken, noemen we responsive. Als je een nieuwe website wil laten maken, wees er dan zeker van dat jouw website 100% responsive wordt. Zodat klanten, vanaf welk apparaat ze ook naar je website surfen, een perfecte gebruikerservaring hebben.

Je website overal en altijd bijwerken

Kies voor een website met een CMS in de cloud. Met dit CMS word de achterkant van je website toegankelijk voor al je medewerkers, waar ze zich ook bevinden. Zo kan iedereen die toegang heeft tot jouw website inloggen vanaf elke locatie en elk apparaat. Daardoor garandeer je dat je site altijd up-to-date is, en gevuld wordt met de laatste en meest interessante content en nieuwsberichten.