Roll up banners als promotiemiddel voor elk evenement

Wanneer je regelmatig met jouw bedrijf op een beurs, evenement of wat voor gelegenheid dan ook staat, heb je goede promotiemiddelen nodig. Roll up banners zijn in dat geval ideaal als manier om jouw bedrijf te promoten. De roll up banners kun je eenvoudig online bestellen zodat ze volledig naar jouw smaak zijn. Zo is het mogelijk om op Printdeal.be jouw perfecte presentatiesysteem te selecteren én te ontwerpen. Hierdoor maak je binnen een handomdraai roll up banners die volledig in lijn staan met de huisstijl van jouw bedrijf. De roll up banners van Printdeal.be zijn daarom uitermate geschikt als promotiemiddel voor werkelijk elk evenement.

Verschillende soorten roll up banners

Op Printdeal.be heb je binnen een paar minuten al de perfecte roll up banner voor jouw bedrijf besteld. Je selecteert simpelweg het product naar keuze. Dit houdt in dat je eerst een keuze moet maken tussen de verschillende soorten roll up banners. Zo heeft Printdeal.be maar liefst 5 varianten waar je uit kunt kiezen. Hierdoor zit er altijd wel een geschikte roll up banner tussen voor jouw bedrijf. Neem bijvoorbeeld de roll up banner Basic. Dit standaard model is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de plakstrip aan de onderkant en het klikprofiel aan de bovenkant. Net zoals voor alle roll up banners geldt, kun je de complete banner eenvoudig bewaren in één systeem. Naast de roll up banners uit de Basic collectie, is er nog de mogelijkheid om te kiezen voor roll up banners Luxe, Selected, XXL en Budget.

Zoals de namen al aangeven is een roll up banner XXL groter dan het standaard formaat banner en is de Budgetlijn uitstekend geschikt als instapmodel. Niet ieder bedrijf staat even vaak op beurzen of andere gelegenheden. Wanneer je de roll up banner eenmalig wil gebruiken, dan is de Budget zeker een aanrader. Ga je liever voor kwaliteit en unieke uitstraling? Dan is de roll up banner Luxe het promotiemiddel waar jij naar op zoek bent. Deze roll up banners springen in het oog dankzij de luxe uitstraling. Daarnaast is de Selected collectie banners zeer geschikt als promotiemateriaal wanneer je regelmatig op allerlei evenementen te vinden bent. Deze roll up banner is namelijk erg stabiel en eenvoudig in gebruik.

Personaliseer jouw roll up banner

Wanneer je een keuze hebt gemaakt wat betreft het soort roll up banner, kan je de banner vervolgens eenvoudig personaliseren bij Printdeal.be. Dit kan je binnen een paar minuten online doen met een handige editor tool. Om die tool te gebruiken hoef je geen enkele grafische vaardigheden te hebben. Heb je al een ontwerp in een bestand staan? Dan lever je gewoon dat bestand aan en voilà! Je hebt jouw eigen persoonlijke roll up banners besteld.